Van Driel Knobbe Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Aankoopmakelaar

Een huis kopen brengt serieuze risico’s met zich mee. Dat vraagt om goed advies en zakelijk inzicht.

Uw zoektocht naar een woning wordt beloond
Na de eerste bezichtigingsafspraak weet u het zeker, u heeft uw droomhuis gevonden en wil graag een volgende stap zetten. Neem dan een partij in de arm die zowel zakelijk als met gevoel met u meedenkt en u kan adviseren, het gaat tenslotte om veel geld en daarmee over serieuze risico's. Wij hebben verstand van zaken en kunnen voor u de risico’s inschatten. Ook de onderhandelingen voeren we voor u. Uiteraard gaat alles in samenspraak met u en nemen wij iedere actie met u door.

Gefeliciteerd, de woning is van u!
U heeft de woning gekocht. Ook in deze fase staan wij u bij, controleren mede de koopovereenkomst, onderhouden het contact met de notaris en financieel adviseur en voeren samen met u de laatste inspectie van de woning uit.

Ons tarief
Neem contact met ons op en vraag naar ons aantrekkelijk tarief, waarbij u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

AFSPRAAK OF MEER INFO   ⟶

Dit zeggen onze
opdrachtgevers

9.3

Vanaf het moment dat we Ton ontmoette (bij een bezichtiging) kregen we een goeie vibe van hem. Rustig, toegankelijk en capabel. Op het moment dat wij zelf serieus op zoek gingen naar een huis, hebben we hem direct in geschakeld. Wij zijn onder de indruk van zijn vaardigheden in onderhandelen. Laat het maar aan Ton over om met een goeie strategie en goeie info te komen! Wij zijn heel blij met het huis dat we aangekocht, dank zij Ton! Er waren meer dan 10 biedingen en met zijn aanbeveling en slim inzicht in het proces, zijn wij het geworden!

Mevr. Garland (zoeken en aankoop)

We helpen u graag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Waarin bent u geïnteresseerd?

Hoeveel is ?