Van Driel Knobbe Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Makelaar met gevoel

Het is een grote stap en wat de reden ook is, uw huidige woning verlaten om een nieuwe woning te gaan betrekken, zorgt voor verschillende emoties. U gaat een drukke tijd tegemoet waarbij er veel op u af komt. Uiteraard heeft u plannen gemaakt, van alles geregeld en u goed voorbereid. Toch is het fijn om in deze hectische periode ruggespraak te kunnen houden en vragen te stellen, in de wetenschap dat er goed naar u geluisterd wordt.

Wij staan u graag bij in deze overgang naar een nieuwe fase in uw leven. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning, de aankoop van uw nieuwe woning of beiden, wij regelen een heleboel praktische zaken voor u. Dat doen we met gevoel voor wonen, maar nog meer met gevoel voor u. Want hoe zakelijk de verkoop of aankoop van een woning ook is, makelen is echt een mensenvak.

Wij kiezen dan ook graag voor een persoonlijke aanpak en geloven in:

  •     Luisteren (het allerbelangrijkste!)
  •     Begrijpen (we hebben een groot inlevingsvermogen en ruime ervaring)
  •     Transparantie (we laten zien wat we doen en u weet waar u aan toe bent)
  •     Betrokkenheid (ons hele team leeft met u mee en helpt u waar het maar kan)
  •     Betrouwbaarheid (vanzelfsprekend is uw persoonlijke informatie bij ons in veilige handen)
  •     Openheid (geen kunstjes of trucjes, maar eerlijke info)
  •     Vriendelijkheid (en geduld, beide onze specialiteiten)

Wij voeren geen toneelstukje op, maar zetten onze kennis en ervaring met hart en ziel in voor úw situatie, omdat we dat het allerleukst vinden. En dat merkt u als u met ons kennismaakt.

AFSPRAAK OF MEER INFO   ⟶

Team Van Driel Knobbe Makelaardij


Ton van DrielNVM Makelaar

Bemiddelen bij het verkopen of aankopen van een woning vind ik de leukste onderdelen van het makelaarsvak. Mensen te helpen een nieuw gevoel voor wonen te laten ervaren.
Thuis ben ik graag in de keuken, een plek om samen te zijn, maar ook om lekker te kokkerellen en te improviseren met ingrediënten. Een verjaardag bij ons thuis start altijd in de keuken. Dit geeft mij een goed gevoel van wonen.

Linda KnobbeKandidaat-makelaar i.o.

Na een carrière als onderwijskundige, werk ik – aangestoken door Ton - inmiddels alweer jarenlang met ontzettend veel plezier in de makelaardij. Uit ervaring weet ik dat het verkopen of kopen van een woning een flinke impact heeft op je leven. Elke verkoper en koper heeft een ander verhaal en andere wensen en ik vind het superleuk om mensen in deze fase te begeleiden.

Edwin HermusNVM Makelaar

Naast het begeleiden van verkopers en kopers van woningen ben ik dagelijks bezig met het analyseren van de woningmarkt.
Kopers een gevoel te geven bij hun nieuwe woning en woonomgeving zonder daarbij verkeerde verwachtingen te scheppen is voor mij altijd het uitgangspunt.

Magda NeelemaatCommercieel medewerker

Ik heb een rijke werkervaring in verschillende branches maar ben nu alweer een aantal jaar werkzaam op ons makelaarskantoor. Het regelmatig telefonisch contact met mensen vind ik een prettig onderdeel en maakt mijn werk divers. Er komt bij het verkopen of kopen van een woning veel kijken en ik vind altijd weer een uitdaging om ervoor te zorgen dat de administratieve processen voor alle partijen goed verlopen.

Mario Janssen

NVM Makelaar

Ik vind het ontzettend leuk om met mensen mee te denken en betrokken te zijn bij hun zoektocht naar hun ideale woning, want die is voor iedereen toch anders. En om die zoektocht te beëindigen met een mooi bemiddelingsresultaat waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn. Naast een leuke baan geniet ik graag van mijn vrije tijd. Zo voetbal ik graag, doe ik veel leuke activiteiten met vrienden, ga ik graag uit eten met mijn vriendin en probeer ik ieder jaar een mooie, onvergetelijke reis te maken naar een bijzondere bestemming.

Sarina Bestebroer-SassenburgCommercieel medewerker

Met mijn achtergrond als interieurstyliste en de nodige administratieve ervaring voel ik me bij Van Driel Knobbe helemaal op mijn plek. Uit eigen ervaring weet ik dat de verkoop van je huis een spannende onderneming is waarbij nauwkeurige administratie en begeleiding een vereiste is. Mijn passie voor huizen is enorm, ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd mijn eigen huis keer op keer opnieuw in te richten en sfeervol te maken. Ik volg graag de laatste trends op gebied van interieur en wonen. De hele dag met huizen bezig zijn is voor mij daarom ook echt een feestje!

Dit zeggen onze
opdrachtgevers

8.9
9.1

We helpen u graag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Waarin bent u geïnteresseerd?

Hoeveel is ?