Van Driel Knobbe Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Huis verkopen

Bij ons begint het altijd met aandacht voor uw persoonlijke situatie. Wij luisteren eerst en brengen daarna uw wensen en verwachtingen in kaart.

Hoe gaat het in zijn werk?
Kennismaking is altijd de eerste stap. Een gesprek bij u in de woning om elkaar beter te leren kennen, wensen en verwachtingen naar elkaar uit te spreken, informatie te verzamelen en vragen te stellen en te beantwoorden.

Waar kijken wij naar?
Wij kijken naar de staat, het onderhoud en de positieve aspecten van de woning en bekijken natuurlijk ook de omgeving. Daarnaast doen wij vooronderzoek en beoordelen de marktsituatie en het huidige prijsniveau.

Aan het eind van het gesprek krijgt u van ons een goed onderbouwd voorstel met een realistische vraagprijs: niet te hoog, maar zeker niet te laag. U beschikt dan over alle informatie die u nodig heeft om besluiten te kunnen nemen en plannen te maken.

En dan: van start
Om de woning in de verkoop te kunnen nemen gaan wij direct aan de slag met het opstellen van plattegronden, verzorgen van fotografie en het opstarten van het door u gekozen publiciteitspakket. We maken een dossier aan van uw woning waarin we alle documenten bewaren die u als verkoper verplicht moet overleggen aan de koper van uw woning. Daarnaast presenteren wij uw woning op Funda, onze eigen website en social media.

Gezamenlijk
Wij zetten elke stap in het proces samen met u, van in verkoopname tot de overdracht. U wordt tussentijds geïnformeerd en wij adviseren u als dat nodig mocht zijn. En heeft u tussentijds vragen, dan belt of mailt u gewoon even. U kunt altijd rekenen op onze snelle en persoonlijke  hulp.

Ons tarief
Wij hanteren een aantrekkelijk tarief, waarbij u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Maak een vrijblijvende afspraak, krijg een gratis waardebepaling en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

AFSPRAAK OF MEER INFO   ⟶

Dit zeggen onze
opdrachtgevers

8.8

Ook al was dit niet Ton zijn thuisgebied (Zoetermeer) wist hij wel waar hij over praatte. Eerste kennismaking was zeer prettig. Alsof je hem al jaren kende. Verder is het ondanks de Coronacrisis zeer snel gegaan. Viel ons echt reuze mee.

Een funda gebruiker

We helpen u graag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Waarin bent u geïnteresseerd?

Hoeveel is ?